Comunicate de presă

COMUNICAT DE PRESA
Gabriel Croitoru - turneul Vioara lui Enescu "Integrala Beethoven" - octombrie noiembrie 2020

Turneul national "Vioara lui Enescu" sustinut de violonistul Gabriel Croitoru împreuna cu pianistul Horia Mihail a continuat în octombrie si noiembrie cu recitaluri în întreaga tara.

>> Citește


COMUNICAT DE PRESA
Gabriel Croitoru continua turneul Vioara lui Enescu la Bucuresti, Pitesti si Deva

Turneul national „Vioara lui Enescu” sustinut de violonistul Gabriel Croitoru împreuna cu pianistul Horia Mihail continua cu a doua parte a Integralei Beethoven.

>> Citește


COMUNICAT DE PRESA
Turneul national "Vioara lui Enescu" cu Integrala sonatelor pentru vioara si pian de Beethoven începe astazi, 17 octombrie, la Ploiesti

Astazi, 17 octombrie, începe la Ploiesti Turneul national "Vioara lui Enescu" sustinut de violonistul Gabriel Croitoru împreuna cu pianistul Horia Mihail.

>> Citește


COMUNICAT DE PRESA
Gabriel Croitoru și Vioara lui Enescu revin cu o avanpremieră în aer liber a turneului național din toamnă.

Gabriel Croitoru și Vioara lui Enescu revin cu o avanpremieră în aer liber a turneului național din această toamnă, primul recital fiind programat pe 6 septembrie, ora 19, la Curtea domnească din Piatra Neamț, în cadrul festivalului Neamț Art Fest.

>> Citește


COMUNICAT DE PRESA
Gabriel Croitoru si Vioara lui Enescu la Gradina cu Filme Cinema and More pe 26 iunie

Vioara lui Enescu revine în 2020 cu un prim recital live al anului, în aer liber, exclusiv Beethoven, pe 26 iunie, ora 19, în Gradina cu filme – Cinema & More (CREART) din Piata Lahovari din Bucuresti

>> Citește