Comunicate de presă

COMUNICAT DE PRESA
Vioara lui George Enescu ajunge la Izmir
Un concert marca ICR Istanbul


Institutul Cultural Român „Dimitrie Cantemir” de la Istanbul organizeaza un concert extraordinar sustinut de doi violonisti de exceptie:  Gabriel Croitoru si Simina Croitoru, tata si fiica, doi muzicieni cu zeci de premii nationale si internationale. 

>> Citește


COMUNICAT DE PRESA
Vioara lui Enescu va fi ascultata la Teatrelli


Spectatorii de la Teatrelli vor avea privilegiul de a asculta pe 24 octombrie 2017, de la ora 19.00, sunetul unei viori cu o istorie speciala și de a aprecia prestația a doi artiști de talie internaționala: Gabriel Croitoru și Horia Mihail.

>> Citește


COMUNICAT DE PRESA
Povestea viorii lui George Enescu merge mai departe


Povestea viorii Guarneri del Gesu, un instrument istoric pe care a cântat în trecut însusi George Enescu, continua în perioada 12-19 septembrie 2017. Daca la Bucuresti marele compozitor este omagiat de mari orchestre, interpreti si dirijori de pe întreg mapamondul, violonistul Gabriel Croitoru si pianistul Horia Mihail merg în localitati mai mari sau mai mici din tara, ducând muzica mai aproape de oameni, asa cum însusi Enescu obisnuia sa faca.

>> Citește


COMUNICAT DE PRESA
Street Art Muzical - Vioara lui Enescu în parcurile bucureștene


În plina luna Enescu, Gabriel Croitoru, violonistul care are privilegiul de a cânta pe vioara Guarneri del Gesu, care i-a apartinut marelui compozitor, alege sa paraseasca sala de concert si sa duca muzica mai aproape de oameni.

>> Citește